Varför sälja hos oss?

Vi håller regelbundna webbauktioner med objekt både för den stora och den lilla plånboken. Det gör att vi når ut till en stor målgrupp som aktivt följer våra auktioner. På så vis har man möjlighet att få absolut bäst betalt för de objekt ni väljer att sälja. Det krävs ju bara två budgivare som verkligen vill ha objektet för att slutpriset ska springa iväg.

Även om vi, geografiskt, finns i södra Skåne så tillhandahåller vi effektiva fraktlösningar som innebär att vi kan skicka över hela landet – och även utomlands – och då bredda vår träffyta ytterligare.

Vi har en stark närvaro på sociala medier där vi väljer att lyfta fram särskilt intressanta objekt för att, på så vis, dra besökare till auktionen som helhet. Fler besökare innebär högre slutpriser.

Helhetslösning

Vi har möjlighet att även ta oss an hela hem, vid t.ex. dödsbo eller om man planerar att flytta till mindre bostad och därför får möbler, konst eller annat över av utrymmesmässiga skäl.

Då tar ni bara hand om de objekt som ni kommer att vilja behålla. Resten kommer ni överens med oss att komma och hämta.

Efter hämtning har vi också möjlighet att, tillsammans med en samarbetspartner, också flyttstäda och lämna hemmet både tomt och skinande.

Säker betalning

Förutom möjligheten att få bäst möjligt betalt så slipper man också besvär med att försöka sälja objektet på egen hand, samt osäkerheten kring betalning av detta.
Hos oss går detta per automatik och lite efter auktionsavslut görs en överföring till ert bankkonto.

KONTAKT

Karljohan Auktioner

Fogsvansen 14

247 32 Södra Sandby

046-10 25 20

info@karljohanauktioner.se

ÖPPETTIDER

Måndag 12-19

Tisdag 12-18

Onsdag 12-18

Fredag 9-13

Stängt: Torsdag, Lördag och Söndag.

Följ oss

© Software Copyright 2023 Skeleton. All rights reserved.